Ons team

Dennis Slot

audio-/AV-adviseur en geluidsontwerper

dennis@theateradvies.nl

 

"Geluid is een krachtige tool"

 

Dennis Slot is van jongs af aan gefascineerd door geluid en muziek. Zowel de technische als de creatieve aspecten ervan zijn aan hem toevertrouwd. "Muziek en geluid hebben een onzichtbare, maar grote impact."

Dennis' aanpak:

De waarom-vraag blijven stellen ("Dit leerde ik opnieuw van mijn zoontje toen hij in de waarom-fase kwam"). Blijven leren. Nieuwe dingen blijven aanpakken.

Dennis' achtergrond:

Opleiding Theatertechniek (AHK) * Geluidsontwerper voor performatieve en uitvoerende kunst en entertainment * Geluidstechnicus bij diverse gezelschappen, shows en internationale tours (o.m. Acda & De Munnik, Hans Klok) * Master Crossover creativity (HKU) * Muziek en soundscapes maken * Hardloper en filmliefhebber.

"Over visuele aspecten hebben mensen vaak een uitgesproken idee. Bij geluid is dat anders. Toch is het heel bepalend. Ik vraag door waarom opdrachtgevers willen wat ze willen en denk mee over mogelijkheden en oplossingen. Door nieuwsgierigheid en goede vragen kunnen we samen met de opdrachtgever oplossingen en mogelijkheden creëren. Soms kom je dan ergens anders uit dan op het verwachte antwoord van de oorspronkelijke vraag.”

"Ik heb plezier in elk project dat me het gevoel geeft iets te maken waarmee gebruikers straks iets moois kunnen verwezenlijken. Mijn werk is een mix van techniek en creativiteit. Als adviseurs zoomen mijn collega's en ik ook graag uit om naar het grotere plaatje te kijken. Hoe kunnen we er vanuit ons vakgebied aan bijdragen dat mensen over 10, 20 jaar ook nog graag naar theaters en andere cultuurgebouwen gaan?"