Ons team

Ron Maas

projectmanager/adviseur

ron@theateradvies.nl

 

"Alles moet kloppen"

 

Ron Maas heeft plezier in kloppende cijfers en strakke planningen. En zorgt er ook nog eens graag voor dat alles begrijpelijk en uitvoerbaar is voor alle betrokken partijen. Als projectmanager voelt hij feilloos aan waar de samenwerking een druppeltje olie nodig heeft. En als zeiler weet hij de stand van de zeilen aan te passen aan de wind. "We gaan door tot het is wat het worden moet.

Rons aanpak:

Zorgen dat meerjarenbegrotingen geen onwelkome verrassingen opleveren voor directies en financiers. Geen concessies doen aan kwaliteit. Geen 'gouden kranen', maar kiezen voor de juiste investering. Anticiperen op kosten; prijsontwikkelingen bijhouden. Kennis overdragen.

Rons achtergrond:

* TU Delft * Licht- en theatertechniek begonnen bij o.m. De Engelenbak, Van Ostadetheater en later diverse grote en kleine theaterproducties en evenementen * Ontwikkelaar van een model voor onderhoud en afschrijving van theatertechnische installaties * Gastdocent Hogeschool voor de Kunsten * Botenliefhebber

“Bij Theateradvies doen we heel veel aanbestedingen, dus we zijn op de hoogte van actuele prijsontwikkelingen in theatertechnische installaties. Anticiperen op kosten is belangrijk; gemeenten willen weten waar ze aan toe zijn en niet plotseling worden overvallen met een noodzakelijke investering. Ik zorg voor een goed inzicht in de te verwachten kosten en adviseer over de juiste investering."

"Ik neem graag deel aan het bouwoverleg in de directiekeet. Als Theateradviesbureau zijn we daar een beetje de vreemde eend in de bijt. Theater is voor ons vertrouwd terrein en daar nemen we projectpartners graag in mee. Door samen andere theaters te bezoeken, voorbeelden te laten zien. Ook na de oplevering blijf ik graag betrokken; als het even kan kom ik een dagje meewerken met de technici, alles inhangen en inregelen. Doorgaan tot alles klopt, daarin gaan we tot het gaatje."