Expertise

Volgende

Ontwerp

Het ontwerp van een goed theatergebouw is complex teamwerk. Alle expertises tezamen zijn nodig om te komen tot een gebouw waar straks alle gebruikers gelukkig mee zijn: publiek, artiesten en medewerkers. In een goed ontwerp hangt alles samen. Van publieksfaciliteiten tot zichtlijnen, van techniek tot akoestiek, van kleedkamer tot podium, van logistiek tot hijsinstallatie, van ontvangst tot applaus.

Theateradvies ondersteunt ontwerpteams daarbij. We zetten een jarenlange en wereldwijde ervaring in om samen met u te komen tot het beste ontwerp. Functioneel, gebruiksvriendelijk, gastvrij en toekomstbestendig.

We zorgen voor een goede afstemming tussen alle disciplines: architectuur, constructie, installatietechniek, exploitatie. We wegen af, denken vooruit en adviseren over de juiste keuzes op het juiste moment. Zodat we binnen het budget tot de beste oplossing komen.

In onze visie moet alles kloppen voor een perfecte avond uit. Een warme ontvangst en een zorgeloos verblijf voor bezoekers. Een prettige en veilige werkomgeving voor medewerkers en crew. Goede backstageruimten en perfecte podiumfaciliteiten voor artiesten en hun crew. Doordachte logistiek voor alles en iedereen. In zo’n gebouw is iedereen op z’n best.

Samen met u krijgen we dat voor elkaar.

Neem contact op