Innovaties

Volgende

Innovatief aanbesteden

Europees aanbesteden wordt door veel opdrachtgevers gezien als risicovol, lastig en kostbaar. Theateradvies ontwikkelde een wegingsmodel voor Europees aanbesteden dat juist positief uitwerkt, zowel voor het theater als de leverancier.

Europees aanbesteden biedt in onze visie vooral kansen en de Europese richtlijn biedt veel ruimte om die kansen te benutten. Theateradvies ontwikkelde een wegingsmodel voor de aanbesteding van theatertechnische installaties waarmee de opdrachtgever verzekerd is van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is goed voor de opdrachtgever, die betaalt geen cent teveel. Het is goed voor het theater, dat krijgt een functionele, gebruiksvriendelijke, veilige en kwalitatief goede installaties en het is ook goed voor de leverancier, die krijgt een optimale kans om een goede aanbieding te maken en zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de klant.

Met het wegingsmodel van Theateradvies zijn al tientallen installaties aangekocht tot volle tevredenheid van opdrachtgever, gebruiker en leverancier.