Volgende

Nieuws

Louis Janssen herkozen als president van OISTAT

13 september 2013

Op 11 september 2013 vond in Cardiff het wereldcongres plaats van de internationale theaterorganisatie OISTAT (Organisation Internationale des Scénographes, Techniciens et Architectes de Théâtre). Tijdens het congres is Louis Janssen voor de komende 4 jaar herkozen als President.

Louis is eigenaar van Theateradvies bv, een internationaal opererend theateradviesbureau gevestigd in Amsterdam. Theateradvies is betrokken bij de bouw en renovatie van tientallen theaters in Nederland en werkt internationaal aan theaters in o.a. Kaohsiung (Taiwan), Bogotá (Colombia) en Birmingham (Engeland).

OISTAT heeft leden in ongeveer 35 landen over de hele wereld. De missie van OISTAT is het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van theatertechniek; decor-, kostuum-, licht- en geluidsontwerp; theaterhistorie;  theaterpublicaties; theateronderwijs en theaterarchitectuur.

Tijdens het wereldcongres werd ook een nieuw bestuur gekozen; Aby Cohen (Brazilië), Miljana Zeković (Servië), Michael Ramsaur (USA), Duncan Chang (Taiwan), Sean Crowley (Engeland), Marina Raytchinova (Bulgarije), Bert Determann (Nederland). "Ik kijk er naar uit om de komende 4 jaar te werken met dit fantastische nieuwe team! "