Ons Team

Wij zorgen ervoor dat uw theater goed functioneert!

Theateradvies heeft een hecht team van breed georiënteerde professionals met ervaring in alle aspecten van theaters, musea en concertzalen. Van techniek tot exploitatie en van financieel management tot architectuur. De aanpak van Theateradvies is altijd multidisciplinair en met oog voor de dagelijkse praktijk, zodat specialisme steeds gekoppeld blijft aan een pragmatische inslag.

Het op tijd en binnen budget realiseren van de projecten lukt ons alleen door hard en consciëntieus te werken. We beseffen als geen ander dat een probleem nooit op zich staat en dat een beslissing over één aspect altijd gevolgen heeft op andere gebieden.

Naast het advieswerk zijn zowel de partners als de medewerkers actief in nationale en internationale theaterorganisaties en worden ze veel gevraagd als spreker bij internationale conferenties en symposia. Daardoor hebben we een sterk internationaal netwerk opgebouwd, waarmee we niet alleen de landsgrenzen, maar ook de grenzen van onze eigen disciplines overschrijden.

Contact

Theateradvies bevindt zich op de Herengracht, in een historisch pand in het centrum van Amsterdam met uitzicht op de grachten.

Herengracht 160
1016 BN Amsterdam

T +31 20 627 22 48

E info@theateradvies.nl