Volgende

Nieuws

Zaterdag 15 juni is de Dag van de Bouw 2019

13 juni 2019

In het nieuwe Theater Zuidplein te Rotterdam wordt de Dag van de Bouw 2019 gevierd. Iedereen is welkom tussen 10:00 en 14:00 op de bouw van dit nieuwe Kunstenpand waarin de Bibliotheek en Theater Zuidpleinhun onderdak krijgen in 2020.
Er zullen doorlopend live-optredens zijn en uitleg over de bouw.
Theateradvies bv heeft de ontwerpen gemaakt voor de theatertechniek (hijsinstallatie, licht- en geluidsinstallatie, stoelen en stoffering) en heeft bijgedragen aan het ontwerp van de zalen en de logistiek daar omheen.
De bouw is in volle gang: het dak is dicht, het hoogste punt allang bereikt en de afbouw is begonnen. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2020.
 
Ook in het Onderwijs en CultuurComplex te Den Haag wordt de Dag van de Bouw 2019 gevierd. U kunt zich hiervoor aanmelden via website van het consortium CADANZ https://www.boele.nl/projectwebsites/onderwijs-en-cultuur-brcomplex/informatie. U bent welkom op de bouw van dit zeer grote cultuurcomplex tussen 10:00 t/m 15:00uur. 
Theateradvies bv is onderdeel van het bouwcombinatie CADANZ en heeft ontwerpen gemaakt voor alle podiumtechniek en is nauw betrokken bij de gehele totstandkoming en werking van het gebouw. 
De ruwbouw is in volle gang en van twee zalen is het dak al dicht. De planning is dat het Onderwijs & CultuurComplex begin 2021 opgeleverd gaat worden aan de stad. De ingebruikname zal later gepland worden.