Volgende

Nieuws

Theateradvies groeit.

okt. 25, 2021

In het afgelopen jaar konden we enkele grote projecten opleveren zoals het prijswinnende Theater Zuidplein in Rotterdam en het grootste theatercomplex van Nederland: Amare in Den Haag. We zijn er trots op dat we een bijdrage mochten leveren aan deze mooie nieuwe theaters en we zijn heel blij dat er in dezelfde periode veel andere nieuwe projecten op ons pad kwamen. Opdrachtgevers met plannen voor nieuwe theaters, concertzalen, vergadercentra, zoals gemeentes, particuliere beleggers en het Rijksvastgoedbedrijf weten ons te vinden om daar een bijdrage aan te leveren.
 
Dat gaat natuurlijk niet zonder een deskundig en betrokken team. Een jaar geleden kwam Terry Brochard ons versterken. Met zijn bedrijf TheaterBeleving.nl had hij al een schat aan ervaring opgedaan over de publieksbeleving in theaters en concertzalen. Met zijn opleiding als industrieel ontwerper zorgt hij ook op ontwerpgebied voor een kwaliteitsimpuls in ons bedrijf. We zijn blij dat hij besloten heeft zich vast aan ons bureau te verbinden.
Dennis Slot werkt al jarenlang freelance voor ons bureau. Ook met hem hebben we afspraken gemaakt om de goede samenwerking een meer permanent karakter te geven. 
 
Daar houdt het niet mee op. We zijn ook nu op zoek naar een (assistent) projectleider.