Ons team

Caroline Noteboom

architect /ontwerper

caroline@theateradvies.nl

 

"Wij kijken met andere ogen"

 

Ideeën en mogelijkheden inzichtelijk maken, dat is haar dagelijkse werk. Caroline Noteboom schetst, tekent, rekent, modelleert en presenteert. "Omdat we gespecialiseerd zijn, kunnen we met andere ogen naar een vraagstuk kijken. Dat is onze meerwaarde.

Carolines aanpak:

Vraagstukken over logistiek, techniek en functionaliteit uitwerken door ze te verweven in het ontwerp van het gebouw.

Carolines achtergrond:

Bèta met een voorliefde voor verhalen rondom (groepen) mensen, met waardering voor diversiteit* McGill University (Montréal) * Koos voor architectuur vanwege de veelzijdigheid * Werkte in Canada, Parijs, Colombia en China en settelde in Amsterdam * Technisch ontwerp voor stadions, theaters en andere publieksgebouwen * Stadswandelaar

"Eigenlijk leg ik voor projectleiders, collega-architecten en andere projectteamleden vast wat niet in taal wordt vastgelegd. Grote lijnen of details: ik werk het uit in tekeningen, simulaties en presentaties."

"Ik zie mijn werk als een schakel in het proces, omdat mijn inbreng voortbouwt op de ideeën en wensen uit het team en integreert in het grotere project. Dat geldt zowel voor een prestigieus internationaal project als voor een buurttheater; beide geven mij evenveel plezier  en satisfaction. Het is altijd weer een kick als alle details op hun plek vallen en het resultaat van de team-effort tastbaar is geworden."