Ons team

Gerbrand Borgdorff

zakelijk directeur/sr. adviseur

gerbrand@theateradvies.nl

 

"Podia zijn essentieel"

 

Als zakelijk directeur is Gerbrand verantwoordelijk voor administratieve en personele zaken en zet hij samen met Louis de koers uit voor Theateradvies. “We willen publieke gebouwen verbeteren, zodat die hun maatschappelijke taak goed kunnen blijven vervullen. En we willen onszelf blijven ontwikkelen, zodat we waarde kunnen blijven toevoegen voor onze opdrachtgevers.”

Gerbrands aanpak:

Supernieuwsgierig zijn. Ideeën en innovaties snel op waarde kunnen schatten. Plezier hebben in architectuur, techniek en theater/publieksgebouwen. Teamleden de ruimte geven om na te denken en nieuwe ideeën uit te werken. Specialisme: de specificatie en aanbesteding van theatertechnische installaties.

Gerbrands achtergrond:  

bachelor Filosofie * Master of Arts, theatre consultancy (University of Warwick) *  hoofd Publiciteit & marketing (o.m. RO-theater) * executive producer (o.m. Perukel & Klaus) * bestuurslid bij diverse podia * opleidingen in marketing en boekhouding * redacteur Zichtlijnen * bestuurslid Vereniging voor Podiumtechniek (VPT) * gastdocent Theatertechniek * langeafstandswandelaar.

“Dat ik destijds met Louis ging samenwerken, was een schot in de duisternis, maar ook meteen in de roos. Hij is een briljante ontwerper en ik vind het leuk om te faciliteren, te ondersteunen en te zorgen voor groei. Theateradvies is klein genoeg om wendbaar te zijn en lef te tonen. Dat heeft in de loop der jaren al tal van mooie innovaties en bijzondere projecten opgeleverd."

“Verhalen vertellen is wat ons als mensen definieert. Daarom zijn theaters en andere podia maatschappelijk gezien essentieel. Theaters kunnen een verbindende rol spelen door ruimte te bieden aan allerlei verteltradities en door te zorgen dat mensen zich er thuis voelen en graag terugkomen. Diversiteit omvat veel meer dan alleen de programmering; het gaat ook om de organisatie, het gebouw, de inrichting en de techniek. Daar ligt onze taak."